Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Králové Wyldu" by Nicholas Eames ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Králové Wyldu

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Králové Wyldu
  • Author : Nicholas Eames
  • Release Date : January 06, 2019
  • Genre: Epic,Books,Sci-Fi & Fantasy,Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 2962 KB

Description

Sláva nikdy nezestárne. 

Clay Cooper a jeho proslulá skupina kdysi bývali ti nejlepší z nejlepších — nejobávanější žoldnéři na této straně Heartwyldu. 

Ale dny jejich slávy už dávno pominuly. Každý z nich si šel svou cestou. Zestárli, ztloustli, opíjeli se, nebo všechno současně. 

Znenadání se však u Clayových dveří objeví jeho přítel a bývalý parťák Gabriel s prosbou o pomoc — aby se společně vydali na misi, ke které by se upsali jen ti nejstatečnější, nebo naopak ti nejhloupější. 

Gabrielova dcera je uvězněna ve městě vzdáleném přes půl světa a obléhaném Heartwyldskou hordou. Nastal čas znovu svolat skupinu. 


Jako by se G. R. R. Martin potkal s Terrym Pratchettem.

- BuzzFeed Books 

Skvělý debut. Eames vytvořil svět jako z obálky heavymetalového alba. Originální a zábavný příběh plný emocí.

- Publishers Weekly 

Fantastická kniha, která vás donutí otáčet jednu stránku za druhou a úplně vás přiková do křesla. Skvělé postavy, odpadlíci, na jejichž osudu mi opravdu záleželo. A k tomu všichni ti neuvěřitelní tvorové! Celý příběh je navíc okořeněný temným smyslem pro humor, který mě neustále rozesmíval. Báječné.

- John Gwynne, spisovatel 


Nicholas Eames je kanadský autor epické fantasy. Na univerzitě studoval divadlo, hereckou kariéru však záhy opustil, aby se mohl stát spisovatelem. Králové Wyldu (2017) jsou jeho románovým debutem. V roce 2018 vyšlo volné pokračování Bloody Rose (Krvavá Rose).


Download Free Books "Králové Wyldu" PDF ePub Kindle