Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Krönikan om Hyboria" by Robert E. Howard ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Krönikan om Hyboria

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Krönikan om Hyboria
  • Author : Robert E. Howard
  • Release Date : January 11, 2020
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 2825 KB

Description

Conan frÄn Cimmeria sÀljer sitt svÀrd till högstbjudande och strider för den som betalar bÀst. Om det Àr aesir, vaner eller kozakier Àr oviktigt. Detta liv för honom runt i Hyboria, frÄn istÀckta vidder i norr till öknen i söder.
Han skicklighet med svÀrdet, uthÄllighet och styrka Àr oomtvistad och hans djÀrvhet som tjuv stÀller honom inför bÄde ovÀntade utmaningar som ofattbara skatter.
Skramlet av svÀrd dog bort, skriken frÄn striden upphörde och tystnaden bredde ut sig över den blodiga snön. Den bleka solen blÀnkte nu i sönderhuggna harnesk och brutna vapen i högarna av döda kroppar. Stilla hÀnder greppade fortfarande om trasiga vapen, buckliga hjÀlmar satt pÄ sned pÄ livlösa huvuden och ansikten tittade tomt upp mot himmelen - som i en sista bön till frostjÀtten Ymir. Genom drivorna av de rustningsklÀdda kropparna rörde sig tvÄ mÀn mot varandra. I den oerhörda förödelsen var detta den enda rörelsen. Deras sköldar var förlorade och deras harnesk buckliga. Blod fÀrgade deras klÀder och svÀrdsklingorna var röda.
SÄ inleder Robert E. Howard Conans Àventyr i den hyboriska tidsÄldern. I krönikan om Hyboria presenteras Robert E. Howards berÀttelser om Conan i den ordning de anses har intrÀffat enligt Dale Rippkes akademiska studie.
HÀr fÄr du följa den unge tjuven och legoknekten Conan frÄn Cimmeria och hela vÀgen till hans kröning som kung av Aquilonia.
Robert E Howard skrev mÄnga noveller och kortare kapitelberÀttelser om Conan. Krönikan om Hyboria innehÄller:
FrostjÀttens dotter
Guden i grytan
Elefantens torn
Tjuvar i huset
Skuggor i mÄnljuset
Svarta kolossen
Drottningen av Svarta kusten


Ebook Free Online "Krönikan om Hyboria" PDF ePub Kindle